Klik her hvis du har problemer med at læse nedenstående.
call, circle, communication, mobile, phone, telephone icon 
NYHEDSBREV 
DATO: 09. marts 2017
 

Om 14 dage starter Transport 2017 i Herning, og vi glæder os til at byde jer velkommen på vores stand. Dette års udstilling er noget ganske særligt for KH OneStop. Dette er nemlig året, hvor Frigoblock bliver en del af KH OneStops produktpalette. 
Det vil sige, at vi fremover vil kunne servicere alle typer Frigoblock anlæg i Danmark i de afdelinger, hvor vi har uddannet personale. Vi har allerede haft en masse mekanikere på kursus, og der vil komme flere til. 
Med vores 8 afdelinger og vores 9 mobilservicevogne mener vi, at vi kan gøre en stor forskel for de vognmænd, som kører med et Frigoblock køleanlæg. 
Besøg vores stand i hal M, og få meget mere at vide.

 

 
Messen i Herning er også speciel, da vi præsenterer Thermo Kings nye flagskib SLXi. Køleanlægget er unikt på den måde, at du altid kan tilgå data på kølemaskinen, hvis du ønsker det, og chaufføren kan tilgå køleanlægget med sin smartphone via Bluetooth.  

Alt efter kørselsmønster vil dette anlæg kunne give op til 20% brændstofsbesparelse i forhold til forgængeren SLXe, og styring af temperaturen vil være forbedret  takket være SR-3 controlleren med en styring på 0,1 grad.

Se anlægget på vores stand eller på vores trailer, som deltager i konkurrencen "Årets opbygning", hvor personalet på standen kan vise dig funktionaliteten med Bluetooth via smartphone.
 
I forbindelse med "Årets opbygning", har KH OneStop medbragt produktet som vi mener bliver vinderen af denne konkurrence. Ganske enkelt! hand-drawn, happy, smiley icon

Rema 1000 har specificeret en opbygning til JH Transport, som er banebrydene inden for distribution af kølevarer. En sammenblanding af en Scania Hybrid med et Thermo King Cryo Tech køleanlæg giver markedet en lydløs kølebil med fuld kølekapacitet, selvom lastbilen drives med elkraft. 

Denne opbygning vil være præsenteret på messen, og du vil kunne læse meget mere om opbygningen i de kommende transportrelaterede aviser.
 
 

Hvad kan du ellers opleve på stand nr. M9920?


Nyhed: Varebil med undermonteret køleanlæg
Dekorering fra Sækko Design
Farveprøver fra Sækko Presenning
Skillevæg til kølebiler
Lifte fra MBB Palfinger
Astrata flådestyringssystem
Lommy GPS
Thermo Kings TracKing overvågning
Trans-Safety locks låsesystemer
Muligheder for servicering af Walking floor